Om Melin & Stedt

Överlåtelsebesiktning är i grund och botten ett förtroendeuppdrag. Därför har vi på Melin & Stedt Projekt AB valt att helt och hållet satsat på att förstå varje specifik situations unika behov. Med besiktningsmän vars praktiska erfarenheter och teoretiska kunskaper alltid är aktuella har vi numera uppdrag över hela landet.

Vi grundade vår verksamhet med en specifik strävan att göra det möjligt för alla att få ett bättre underlag i samband med köp och försäljning av hus, byggnader och bostäder. Med fokus på både formella certifieringar och fingertoppskänsla ser vi till att varje enskilt projekt bra genomfört på rätt sätt.

Våra kunder sträcker sig från privatpersoner till företag som vill ha bättre underlag inför fastighetsrelaterade beslut. Med ett omfattande utbud av tjänster säkerställer vi att din fastighet, bostad eller annan byggnad får en överlåtelsebesiktning som gör att alla inblandade kan förlita sig på den resulterande dokumentationen. På så sätt kan vi täcka våra kunders önskemål och se till att vi gemensamt arbetar för en rättssäker och väl genomförd besiktning. För oss är detta en självklar och naturlig väg till långsiktiga ömsesidigt gynnsamma kundrelationer.

Ett tryggare val

Som en av de ledande leverantörerna av besiktningstjänster är vi helt övertygade om att du har rätt att förvänta dig trygghet, personligt engagemang och ett resultat som lever upp till dina alldeles egna förväntningar. Vårt team består av erfarna yrkesmän vars relevanta kunskaper, utbildningar och certifieringar även motsvaras av deras äkta och gedigna engagemang. Med vår expertis kan du vara säker på att fastigheten lever upp till dina krav innan du tar ett beslut.

Vi är stolta över vår fokus på detaljer och vårt helhetsorienterade engagemang. Genom att prioritera och värdesätta nöjda kunder ser vi till att varje inspektion utförs med högsta noggrannhet och i enlighet med de normer och riktlinjer som råder. Oavsett om du ska köpa en ny bostad eller planerar att överlåta en fastighet så har vi rätt lösningar för överlåtelsebesiktningar. Kontakta oss så kommer vi att göra allt vi kan för att du ska få precis den besiktning du behöver för att kunna ta nästa steg.